fbpx

Moslima Coach Academy

>> Ben jij ook zo verliefd op het coachvak en wil jij coach worden?

>> Geloof jij ook dat vrouwen de boel bij elkaar houden en deze empowered MOETEN worden en blijven?

>> Sta je te popelen om te starten, maar je weet niet hoe?

>> Wil jij een vliegende en een zelfverzekerde start maken met een stevige basis?

>> Wil jij (islamitische) vrouwen coachen maar mist nog bruikbare tools?

 

Dan is deze training voor beginnende coaches geschikt voor jou!

 

>> Ik ga je namelijk de belangrijkste en meest waardevolle tools leren die jij nodig hebt om een vliegende en zelfverzekerder start te maken! Want wanneer je een goede start maakt. GROEI je nog harder! De aller moeilijkste stap is de start, dat heb ik zelf ervaren. 

>>Zelf heb ik duizenden gelden en uren geïnvesteerd alleen maar om een een goede start te kunnen maken: in mijn eentje! Zo frustrerend en demotiverend soms. Waarom zou jij het wiel opnieuw moeten uitvinden?

>>De allerbelangrijkste dingen waar ik tegenaan liep en wat ik nodig had om te weten en aan de slag te gaan, verwerk ik in het programma.

>>De meeste effectieve glasheldere tools die ik de afgelopen 2,5 jaar heb uitgevonden, onderzocht, gefilterd deel ik nu met jou!

Dat scheelt jou 2,5 jaar ( ruim 900 dagen) en duizenden euro’s, zweet, tranen , onzekerheid, twijfel en moedeloosheid.

Wil jij dit ook?

Wil jij meer informatie? Meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen, dan krijg alle informatie die je nodig hebt. GEEF JE DUS VRIJBLIJVEND OP!

Open chat
Hoe kan ik je helpen?