fbpx

Gratis training

Take control over your Life!
Blokkades & Zelfsabotage
27 juni l 21 uur

Rahmouna Aharouil


Ik ben Rahmouna Aharouil en in 2017 heb ik Moslima Girlboss Academy opgericht om islamitische vrouwen te empoweren, zodat ze weerbaar en ambitieus in de maatschappij kunnen staan en dit door kunnen geven aan hun kinderen. Mijn missie is een sterkere, ambitieuze en assertieve ummah.
Ik was een van de gastarbeiders kinderen die begin jaren tachtig op basis van gezinshereniging van Marokko naar Nederland kwam. Door mijn moeilijke jeugd viel, mijn interesse van jongs af aan al op opvoeding, islam en psychologie en onderzoeken en observeren waarom mensen zich gedragen zoals ze zich gedragen.

Ik wilde alles tot de details weten en heb daarom ontzettend veel boeken verslonden, en dit vergelijken met wat ik in praktijk zie.
Mijn pedagogische opleidingen; Sociaal Pedagogisch werk, Activiteiten begeleiding, PABO, intercultureel coach en vele trainingen op gebied van effectief communiceren, islamitische psychologie en coaching maakt dat ik een stevige rugzak heb om vrouwen succesvol te coaching vanuit islamitische oogpunt en westerse wetenschap passend binnen islamitische kaders.

Open chat
Hoe kan ik je helpen?