fbpx

30 dagen mental detox

  • Praktische handvaten
  • Persoonlijke begeleiding en nazorg
  • Holistische benadering

Wat haal je uit deze cursus?

Positief denken

In plaats van probleemgericht denken leer je oplossingsgericht te denken

Gewoonteverandering

Je leert van je slechte gewoontes goede 

gewoontes te maken

Doelen

Je gaat actief aan de slag met je levensdoelen

REVIEWS

100% Tevreden klanten

De moslima Girlboss Academy en de D.R.EA.M methode waren mij de laatste schop onder mijn bips die ik nodig had om alle twijfels en dromen om te gaan zetten naar effectieve plannen. Mijn eigen bedrijf is nu een feit en ik ga in mijn eigen tempo rustig door met het uitwerken van mijn plannen in sha Allah. 

De methode zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je eigen handelen en het brengt je terug naar de basis. Ook leert het je samen met de islamitische principes weer vat en inzicht te krijgen op je eigen kwaliteiten en reeële doelgerichte plannen te maken. 

Madelon Basher

Ik wil je hartelijk bedanken voor je prachtige waardevolle DREAM cursus en begeleiding. De cursus is enorm doordacht, gestructureerd, efficiënt en effectief. Je ziet dat je dit op de beste manier wou samenstellen en is je echt gelukt. Een mooie logische opbouw met oog voor de nodige details. Ik heb hem nog niet afgewerkt maar het helpt me enorm om mn gedachten mbt tot mijn missie stapsgewijs uit te schrijven en zo een beter beeld te hebben van hoe ik mijn droom realistisch gezien aanpak op de beste manier, rekeninghoudende met de realiteit. Ook ben ik heel dankbaar voor je persoonlijke begeleiding, je neemt echt de tijd te antwoorden en het is hartverwarmend, verhelderend en een grote steun. Ik raad deze methodiek voor iedereen aan die graag zijn droom wil concretiseren! 

J. belgie

Meet RahmounaIk ben Rahmouna Aharouil en in 2017 heb ik Moslima Girlboss Academy opgericht om islamitische vrouwen te empoweren, zodat ze weerbaar en ambitieus in de maatschappij kunnen staan en dit door kunnen geven aan hun kinderen. Mijn missie is een sterkere, ambitieuze en assertieve ummah.
Ik was een van de gastarbeiders kinderen die begin jaren tachtig op basis van gezinshereniging van Marokko naar Nederland kwam. Door mijn moeilijke jeugd viel, mijn interesse van jongs af aan al op opvoeding, islam en psychologie en onderzoeken en observeren waarom mensen zich gedragen zoals ze zich gedragen.

Ik wilde alles tot de details weten en heb daarom ontzettend veel boeken verslonden, en dit vergelijken met wat ik in praktijk zie.
Mijn pedagogische opleidingen; Sociaal Pedagogisch werk, Activiteiten begeleiding, PABO, intercultureel coach en vele trainingen op gebied van effectief communiceren, islamitische psychologie en coaching maakt dat ik een stevige rugzak heb om vrouwen succesvol te coaching vanuit islamitische oogpunt en westerse wetenschap passend binnen islamitische kaders.Meld je nu aan!
voor maar 89 euro.


Open chat
Hoe kan ik je helpen?