fbpx
Hoe kan ik je helpen


 Ambitieus gelukkig, assertief en blokkadevrij
in het leven te staan,

zodat je succesvol en gedisciplineerd je doelen kan behalen?
Ik kan je daarbij helpen.


Hoe je blokkadevrij succesvol en gedisciplineerd je ambitieuze doelen behaald, zonder op te geven.

Assertief, gelukkig en in balans in het leven staan.

Lees verder..

Heb jij een specifieke dilemma waar je tegenaan loopt en wil je een traject op maat? Vraag dan hier een gesprek aan wat de mogelijkheden zijn.

Meer weten? 
Neem dan contact om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 


.

Ben jij ook zo verliefd op het coach vak en wil jij coach worden?
Sta je te popelen om te starten, maar je weet niet hoe?

Great Reviews

100% Satisfied Customers

Ik wil je zo graag bedanken om je minitraining die je met ons deelde. Even dacht ik dat ik een vrouw was dat materialistisch was omdat ik mijn dromen wil waar maken ..Allah swt is degene die mij deze dromen heeft gegeven in die zin hij weet dat ik ze waar kan maken met zijn hulp en liefde…
Baraak allahofieki zuster opdat je zusters de feeling geeft dat ze mogen dromen en ze hun dromen zeker waar mogen maken…. 

N.

  

De Moslima Girlboss Academy en de D.R.E.A.M. methode waren voor mij de laatste schop onder mijn bips die ik nodig had om alle twijfels en dromen om te gaan zetten naar effectieve plannen. Mijn eigen bedrijf is nu een feit. 

 Na het afronden van de cursus heb ik er nog steeds baat bij heb. De warme en persoonlijke begeleiding die je van coach Rahmouna krijgt is de kers op de taart en gaf mij echt inzicht. 

Waumadi.nl

Ik ben Rahmouna Aharouil en in 2017 ben ik mijn eigen coachingspraktijk begonnen: MGBA om islamitische vrouwen te empoweren, zodat ze weerbaar en ambitieus in de maatschappij kunnen staan en dit door kunnen geven aan hun kinderen. 
Mijn missie is een sterkere, ambitieuze en assertieve ummah.
Ik was een van de gastarbeiders kinderen die begin jaren tachtig op basis van gezinshereniging van Marokko naar Nederland kwam. Door mijn moeilijke jeugd viel, mijn interesse van jongs af aan al op opvoeding, islam en psychologie en onderzoeken en observeren waarom mensen zich gedragen zoals ze zich gedragen.
Ik wilde alles tot de details weten en heb daarom ontzettend veel boeken verslonden, en dit vergelijken met wat ik in praktijk zie.
Mijn pedagogische opleidingen; Sociaal Pedagogisch werk, Activiteiten begeleiding, PABO, intercultureel coach en vele trainingen op gebied van effectief communiceren, islamitische psychologie en coaching maakt dat ik een stevige rugzak heb om vrouwen succesvol te coaching vanuit islamitische oogpunt en westerse wetenschap passend binnen islamitische kaders.

Let us be your guide

Rahmouna, ik zou graag met jou willen sparren over de mogelijkheden..


Open chat
Hoe kan ik je helpen?