fbpx

Wat is de Moslima Girlboss Academy?

Moslima Girlboss Academy is een Academy voor Girlbosses die uit de schaduw willen komen en willen schijnen, waarin ze dat ook maar willen! Of je nou studente bent, moeder, werkende of gewoon nog zoekende bent….JIJ bent een Moslima GirlBOSS (TO BE).
 


Het is voor mij een droom die jaren geleden is ontstaan en die een hele poos in mijn gedachten is blijven zweven. En nu Al hamdoelilah is uitgekomen. De eerste stappen zijn  gezet om mijn droom vorm te geven en op te bouwen. Bi idni Allah.
Mijn passie is om (islamitische) mirgranten vrouwen te ondersteunen te empoweren. Zodat jij als vrouw stevig in je schoenen staat, staat voor wie je bent. Krachtig in de maatschappij MET behoud van jouw (islamitische) waarden. Jij leeft je leven en niet overleven. Succes voor dunja en agira (wereldse en hiernamaals) En dat kan echt!
 

KERNWAARDEN
Weerbaarheid

Ambities
Talenten
Actie!

 
De kracht die Allah jou geeft, kun je optimaal benutten binnen alle vrijheden die Allah ons heeft gesteld. Want nee.. er zijn niet alleen verboden er mag heel veel. Jij mag er zijn.
Ben jij een Moslima Girlboss? Wil jij stevig in je schoenen staan, en graag uit komen voor wie jij bent, wat jij werkelijke wilt?
Leef jij het leven dat je wilt en bij JOU hoort? Of heb jij je pauze knop aan of misschien staat jouw IK- knop wel gewoon UIT!. Ben jij iemand die later wel gelukkig gaat worden en dan pas gaat doen wat bij jou past en waar jouw talenten liggen? Uitstellen of afstellen? Wat gaat het worden? Kies je nou wel of niet (ook) voor jezelf? Wil jij je niet meer wegcijferen en in harmonie leven?
Waarom nu niet al het leven leiden dat JIJ wilt? Waarom niet nu al een stapje zetten?
In elke vrouw schuilt Moslima Girlboss.? Zie jij haar? Kijk goed naar binnen? Wat droom je? Wat wil je? Wat houdt je wakker?
Meer weten over mij? 
KLIK HIER

FACEBOOKCOMMUNITY: Kom erbij!

Ik wil jou graag uitnodigen in de Moslima Girlboss Academy op Facebook. Kom erbij als je er nog niet in zit. In shaa Allah een groep met motivatie, inspiratie, trainingen, waardevolle inzichtgevende blogs  en gewoon bij elkaar zijn om elkaar op liften.

 

Wat kun je nog meer van de academy verwachten?

De intentie van deze academy is dat er methodieken, (zelf) coach tools, trainingen, blogs en kennis wordt gedeeld m.b.t. persoonlijke ontwikkeling. De MGBA richt zich met name op het najagen van jouw dromen en weerbaarheid.
Omdat ik geloof dat alles stapsgewijs gaat, zal de meeste tools die ik aanreik ook in stappen zijn. Van de meeste zusters begrijp ik dat ze wel verder willen, maar niet waar te beginnen. Daarop zijn mijn trainingen en tools op gebaseerd.
De volgende (zelf) coach tools zijn al te verkrijgen.

>> Diamantjes (zelf) coach Inspiratiekaarten. 

>>  CURSUS D.R.E.A.M Dé methode voor moslima’s met droomdoelen

Wie ben ik?

Ik ben Rahmouna Aharouil en mijn missie is een migrantenvrouwen te helpen die met (zelf)vertrouwen in de maatschappij staat. 
Stevig in de schoenen door gewoon jezelf te kunnen zijn. 

En deze missie begint absoluut bij onszelf! Wij als vrouwen in het bijzonder.  
Waarom? Omdat wij de boel bij elkaar houden. 
LETS  DO THIS..

 

Meer over mij weten?
Klik hier

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hoe kan ik je helpen?